Μεγάλη επιτυχία για την δρομική γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024» στον Βύρωνα
2 Απριλίου 2024

Μεγάλη επιτυχία για την δρομική γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024» στον Βύρωνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου η δρομική γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024» σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Νίκη Βύρωνα».  Οι δρόμοι του Βύρωνα κατακλύστηκαν από 620 παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία με την συμμετοχή τους μετέδωσαν μεγάλη αισιοδοξία στους παριστάμενους.

Ο αγώνας είχε και κοινωνικό μήνυμα, καθώς ήταν αφιερωμένος στα παιδιά με σύνδρομο “Angelman”, ενώ συμμετείχαν σε ειδική διαδρομή και παιδιά που πάσχουν από το σύνδρομο αυτό, δίνοντας σε όλους ένα μάθημα ζωής.

Πριν την έναρξη των αγωνισμάτων, ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε στον Γυμναστικό Σύλλογο «Νίκη Βύρωνα» τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στην καλλιέργεια του κλασσικού αθλητισμού, την οποία και παρέλαβε η πρόεδρος του συλλόγου Φωτεινή Γαβαλά.


Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα βοήθησαν οι εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο κος Χρήστος Γώγος.  Σημαντική υπήρξε η στήριξη του «THERAPIS GENERAL HOSPITAL», καθώς και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Στην γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024»  παρευρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μίλτος Μπαντής, Γρηγόρης Κατωπόδης, Βαγγέλης Γείτονας και Βασίλης Δεμπόνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεκτάριος Αποστολάκης, οι αντιδήμαρχοι, Αθανάσιος Οικονόμου, Αθανάσιος Κλειάσιος, Στέφανος Παπαντζίμας, Γεώργιος Γκαρμπουνώφ και Μάρω Γκανέτσου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, Αναστάσιος Γιαρλέλης, Κωνσταντίνος Στεφανίδης, Βασίλειος Δέτσης, Νικόλαος Δεληγιάννης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Μποζιάρης, Θεοφανία Μάρη, Άρης Γώγος και Ιουλία Κιούπη.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα